www.interreg-rohu.eu

Pregătire

Orientare profesională și dezvoltarea carierei

Vârsta vizată: 15-25 ani
Cerință preliminară pentru aplicare: nu este legată de o diplomă
Durata instruirii: 40 ore + 2 ore examen
Frecvența cursului: weekend, ocazional vineri
Curs gratuit
ÎnscriereAICI

Orientarea în carieră și planificarea carierei

Oferta zilelor deschise a universităților și a centrelor de formare profesională din Ungaria este astăzi foarte largă, nu este de mirare că alegerea în rândul tinerilor este dificilă. Cursul nostru de orientare profesională pune o bază de autocunoaștere care ajută în alegerea unui drum pentru fiecare. Ei își pot evalua în mod realist interesele și competențele și pot alege o profesie care se potrivește bine cu punctele forte și abilitățile lor personale. Facem toate acestea într-un mod interactiv, cu ajutorul unor profesioniști recunoscuți.

Scopul instruirii este de a ajuta tinerii participanți să își găsească drumul pe piața muncii, să își planifice cariera: prin dezvoltarea continuă și conștientă a competențelor și abilităților, prin dobândirea unei atitudini proactive.

Până la sfârșitul instruirii, vom pregăti un plan de carieră bazat pe anumite cunoștințe de sine și cunoștințe despre carieră și, în același timp, vom cunoaște sistemele de formare din regiunea de frontieră (Ungaria, România) și oportunitățile de angajare pe piața muncii.

Instruirea de 30 de ore se încheie cu un examen și, datorită instituției noastre acreditate de educație pentru adulți, solicitanții primesc un certificat.

Instruirea este implementată în cadrul proiectului Centrelor de Formare Transfrontaliere (ROHU 374). Așteptăm cererile de înscriere din septembrie 2020

Orientarea în carieră și planificarea carierei descărcare
Dezvoltare antreprenoriale

Vârsta vizată: 16-65 ani
JeCerință preliminară pentru aplicare: nu este legată de o diplomă
Durata instruirii: 40 ore + 2 ore examen
Frecvența cursului:weekend, ocazional vineri
Curs gratuit
ÎnscriereAICI

Dezvoltare antreprenorială

În lumea start-up-urilor de succes, a companiilor generatoare de venituri care vor fi construite în câteva luni, putem crede că toată lumea poate fi un antreprenor astăzi. Acest lucru este departe de a fi adevărat, deoarece atitudinea antreprenorială și modul de viață nu sunt date tuturor, nu toate tipurile de oameni o pot cultiva. Cu pregătirea noastră, dorim să oferim solicitanților o bază solidă cu care să învețe toate elementele modului de viață antreprenorial: cunoștințele necesare pentru a începe o afacere, forme antreprenoriale, contabilitate și impozitare, precum și elementele de bază ale marketingului.
Grupul nostru țintă este foarte mare, instruirile noastre sunt deschise grupului de vârstă 16-65 de ani, deoarece credem că nu este niciodată prea târziu pentru a începe ceva nou (trebuie doar să aveți cunoștințele corecte).

Instruirea noastră intensivă de 40 de ore este condusă de experți renumiți din regiune, iar metodele utilizate includ: prelegere, practică, studiu de caz și simulare. Solicitanții vor cunoaște, de asemenea, formele de antreprenoriat din regiunea de frontieră (Ungaria, România).

Instruirea se încheie cu un examen și, datorită instituției noastre acreditate de educație pentru adulți, solicitanții primesc un certificat.

Instruirea este implementată în cadrul proiectului Centrelor de Formare Transfrontaliere (ROHU 374). Așteptăm cererile de înscriere din septembrie 2020.

Consilierea și managementul carierei descărcare